tiistai 15. kesäkuuta 2010

Mammanpoika

Lueskelin vanhoja blogitekstejäni. Aika monessa luki suunnilleen niin, että "ihan hyvä yö, herätty vain kahdelta, neljältä ja kuudelta". Millaisia ne huonot yöt mahtoi ollakaan? No nyt on pidemmän aikaa ollut oikeasti tosi hyviä öitä: Emil menee nukkumaan klo 22-23 välisenä aikana ja herää kerran syömään klo 4.00-6.00 välisenä aikana. Ja sitten jatkaa unia klo 8.00-9.00 saakka. Nautin näistä unista nyt, sillä esim. hampaiden tullessa unet voi olla taas jotain muuta.

Tänäänkin jouduttiin herääämään molemmat herätyskelloon, jotta ehdittiin yhdeksän bussiin ja vauvajumppaan. Vauvis sujui muuten hyvin, mutta Emil ei halunnut olla olleenkaan lattialla. Meille oli ihan special-liikkeet, kun muut äidit teki esim. punnerruksia. Mutta voin kertoa, etten silti päässyt yhtään sen helpommalla! Ohjaaja vähän sanoikin Emiliä mammanpojaksi :)

Olen sitte ruvennut sanomaan Emiliä (monien muiden lempinimien lisäksi) Empuksi ja Emppuliiniksi. En mitenkään tietoisesti ole päättänyt näin, vaan se vaan on muotoutunut ajan myötä näin. Tiedoksi siis, jos blogissakin joskus kirjoitan Empusta.

Blogin piristykseksi pari kuvaa eteisemme uudesta kenkäkaapista. Mistä voi päätellä, että meillä asuu pieni mies -teema jatkuu! :)

href="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg6-go_Ay06kXCYt61f-pyPZ-RYgQJJiAJzHScwiYWSwhXoX5oE2TIgweYOCMexj4sTcNeHfiTVrJ6HbH8bkHpvvfwFtLs3wZWjYRBryUdsu1EdQJFL1iaCwIK_UwT96I0lq25dkIkYKNPL/s1600/IMG_1884.JPG">


p.s Uudistin vielä blogia sen verran, että nyt kommentteja voi jättää ilman minun ennakkosensuuria. Täälä on vierailtu reilut 1800 kertaa ja olisi hauska jos te lukijat joskus laittaisitte jonkun viestin itsestänne!

1 kommentti:

  1. Sen kerran kun saan tänne kuvia, niin eiköhän siihen tuu sitten jotakin ihme koodia näkyviin! Mulla ei teknisten vempeleiden kanssa aina synkkaa ja haastekerrointa lisää sylissä kiemurteleva ja uusinta kauneus&terveyslehteä syövä Emppu :)

    VastaaPoista