maanantai 3. toukokuuta 2010

Mikkelin matka ja vapun viettoa

Onpas vierähtänyt muutama tovi edellisestä päivityksestä. Äidillä on ollut kaikenmoista projektia, niin ei ole kerinny kirjotella.

Käytiin toissaviikonloppuna Mikkelissä. Matkat kumpaankin suuntaan sujui hyvin Emilin nukkuessa takapenkillä. Mikkelissä Emiliä kävi tervehtimässä isin kummit ja heidän tytär Noora perheensä kanssa. Käytiin vielä seuraavana päivänä ostoksilla Nooran omistamassa Huldan Huoneessa ja nyt pöytäämme peittää ihana pallokuosinen pöytäliina. Nooran perheen kodin sisustus on sitten ihana! Mikkelissä isi ja äiti kävi ihan kahdestaan puntilla ja uimassa, kun Mamma, Vaari ja Mia-täti hoitivat Emiliä. Pikkasen oli poika ruvennu "rikuneeramahan" herättyään päiväunilta. Mutta hyvin kumminkin oli sujunut.

Sitten viime viikonloppuna juhlittiin Emilin ensimmäistä vappua. Perjantaina oli ensin neuvola, jossa uudet hienot lukemat olivat 61cm ja 7945gr. Ja nyt tuli ensimmäinen piikki! Kamalaa oli niin äidin kuin pojankin mielestä, mutta onneksi me siitä selvittiin. Vappuaaton kunniaksi käytiin Vesilahdella grillaamassa, mutta meidän osalta kyläily meni vähän huonosti, kun Emil tuli rokotteesta kipeäksi. Kylässä pieni mies vain itki eikä tahtonut rauhoittua millään. Annoimme Emilille lääkettä ja vasta sitten tuli kaikille parempi mieli. Neuvolassa sanottiin, että rokote saattaa väsyttää ja sitä se todellakin teki. Emil nimittäin nukkui noin kahdeksan tuntia yhteen putkeen! Muutenkin yöt ovat menneet viime aikoina vain yhdellä heräämisellä ja se on äärimmäisen ihanaa!

Vappupäivänä olimme ystäväperheiden kanssa vappubrunssilla. Sekä Emil että melkein saman ikäinen Petra-neiti sammuivat ravintolan pöytään, muilla sujui vähän rauhallisemmin. :)

Emilin uusin taito on pään kohottaminen ja siihen liittyvä hassu ilme kasvoilla, joka syntyy kaula- ja niskalihasten jännittämisestä. Pään kannattelu on kehittynyt paljon ja samoin esineisiin tarttuminen on harjaantunut.

Tulevana viikonloppuna on minulla ensimmäinen äitienpäivä ihan oikeana äitinä. Jännittää, että millaisen kakun Emil äidille leipoo! :)

Essu ja Emil toivottavat jo etukäteen kaikille lukijoille ja erityisesti kaikille äideille hyvää äitienpäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti