lauantai 8. toukokuuta 2010

Yhä ylös yrittää...

Tarkennetaanpa tuota edellistä postausta sen verran, että Emilin pään nosteluun liittyy pienen miehen vahva halu päästä istumaan! Ihan viime päivinä Emil ei ole enää viihtynyt "vauvamaisesti" sylissä, vaan hän yrittää punnertaa itseään istumaan ja kun se ei ihan onnistu, meinaa ruveta hermostuttamaan. Sitten kun häntä vähän auttaa istuvampaan asentoon, herra on tyytyväinen ja katselee kiinnostuneena uusia maisema uudesta näkökulmasta. Kysyinkin neuvolassa tämän ikäisen vauvan istuttamisesta. Terkkari sanoi, että mikäli vauvaa tukee hyvin, istuttaa saa sylissä. Samoin netin keskustelupalstojen mukaan varsinkin, kun vauva itse yrittää istumaan niin sylissä voi istualtaan pitää, kunhan tukee selkää.

Tänään kävimme Emilin kanssa Ideaparkissa. Tarkoitus oli käydä lähinnä ikkunaostoksilla kun ulkoilu ei sateessa meitä huvittanut. Mutta Marimekossa oli remonttialennuksia, niin pakko oli yksi tunika ostaa. Sitä voi pitää sitten joskus, kun ei enää imetä. Tällä hetkellä se on mahdollisimman epäkätevä asu.

1 kommentti:

  1. Nopeesti on Emil hoksannut istumisen ilon :) Petra ei vielä hirveästi istumaan hinkua. Tosin sylissä ei olla kanneltu enää pitkään aikaan, kuten vauvaa, vaan pään on oltava kunnolla pystyssä, jotta näkee. Se taitaa olla melko lailla kaikille yhteinen piirre ;) - Heli -

    VastaaPoista